Aktuellt Januari 2021

Nog är man lite nervös nu. Vi har inte haft mycket kyla och bina har varit ute och flugit i december. Räcker maten hela vintern när de har varit aktiva och inte suttit still i sitt vinterklot? Det har varit gott om möss också i vinter så jag är tacksam att jag satte dit mus skydden i tid. Jag har inte haft påhälsning av mössen i bikuporna i år men i sommarstugan hade de kalas när vi inte var där. Det är dock numera tätat det också så där är numera musfritt.
Annars är det tid för att se över sin utrustning inför sommaren. Tråda om ramarna om det behövs och sätta i nytt vax. Lika bra att göra det nu när tid är så man är redo när det blir dags.
Vad det gäller styrelsen så jobbar vi med att sätta samman årets verksamhet. Vi funderar på hur vi skall kunna mötas trots pågående pandemi. Vi tänker oss några möten på zoom nu när det fortfarande är mörkt och kallt men hoppas på att senare i vår på att kunna träffas utomhus. Mer info kommer att skickas ut via mail så se till att du har aktuell e-post adress registrerad hos SBR.
Har du idéer om vad vi kan prata om på våra medlemsmöten så tipsa gärna styrelsen. Vi kan behöva lite nytänk.

styrelsen at molnlyckebiodlarforening.se