Nybörjarkurs, Fortsättningskurs och andra aktiviteter

Under vintern och våren genomförde vi en grundkurs som vi tycker blev lyckad. Vi har ambitionen att ordna en fortsättningskurs under nästa år. Denna kommer hållas av Egon Andersson och Carl-Erik Dahlberg. Mer info kommer om detta snart men det går redan att anmäla sig till denna och ny grundkurs här på hemsidan nu. Då vet vi i god tid hur stort intresset är. Vi kommer alltså även förhoppningsvis att även ha en ny grundkurs.

Det är nu även tid att invintra era samhällen. För er som är nya kan ni ta kontakt med oss om ni känner att ni behöver hjälp med detta. Det går även bra att låna foderlådor till Langstroth från Fredrik.

Senare i november kommer vi även ha en gemensam oxalsyrebehandling. Detta sker den 8:e november klockan 12:00 vid Anders Liljeblads kupor i Wendelsberg. Där kommer man kunna få oxalsyra samt få en demostration hur det fungerar.

Vill även påminna om årsmötet den 25:e november klockan 19:00 i Mölnlycke kluturhus (Röda rummet). Vi kommer ha en föredragshållare där och mer information kommer snart.